Tips voor een fijn Pasen met je trouwe viervoeter

Geplaatst door Stan Legebeke op

Pasen betekent voor velen lekker 3 dagen vrij en met zijn allen en lekker eten en op visite bij familie en vrienden. Omdat dit door corona niet altijd mogelijk is willen we jullie laten zien hoe leuk Pasen met je huisdier kan zijn! Hoe kan je nou zorgen dat je hond ook geniet van dit 3 daagse weekend? wij van UwDiervoeding delen vandaag onze tips en tricks met jullie. Wij wensen jullie allemaal een heel vrolijk Pasen toe!

Chocolade, Chocolade en nog eens Chocolade!

Als wij denken aan Pasen dan denken wij eigenlijk automatisch aan chocolade paashazen, chocolade paaseitjes en nog meer chocolade! Maar zoals we allemaal wel weten is chocolade erg gevaarlijk voor honden. Vertel dus aan de paashaas dat er ook honden in het huis zijn. Zorg ervoor dat de paashaas de eitjes niet verstopt op plekken waar jouw hond bij kan. Wij vinden het ook altijd gezellig om de paaseitjes op de tafel te zetten. Pas hiermee op en laat je hond nooit alleen met een schaal chocolade paaseieren.

Paaswandeling:

3 dagen vrij betekent voor velen een leuke tijd met de familie maar waarom zou je jouw hond ook niet een beetje extra aandacht geven? Maak lekker een grote wandeling met je hond. Ga naar het bos of ga lekker uitwaaien op het strand. Kan je hond niet mee naar familie (als je daar al heen gaat)? Maak zeker eerst een grote wandeling voordat je naar de paasbrunch gaat. Jouw hond is na een megawandeling zo moe dat hij het niet eens door heeft dat je weg gaat voor het familie bezoek.

Paaswandeling met je hond

Paas brunchen met de hond:

Ook voor je hond is het een beetje feest, maak ook iets lekkers voor je hond klaar. Je kan lekkere hondenkoekjes voor je trouwe viervoeter bakken en deze geven tijdens de paasbrunch. Elke dag die brokken is soms ook een beetje eentonig toch?

Denkspelletjes:

Maak leuke denkspelletjes voor je hond en doe deze met hem. Denkspelletjes zijn een leuke bezigheid voor jou en je hond en dragen ook nog eens bij aan de ontwikkeling van je hond. Wil je wat inspiratie voor leuke denkspelletjes? Pinterest staat er vol mee! Neem dus zeker is een kijkje en volg ons ook direct even op Pinterest. Dat kan je hier doen.

 

Wij hopen dat wij jullie wat inspiratie hebben kunnen geven voor de aankomende paasdagen! Wij wensen jullie allemaal een heel fijn paasweekend toe. Nogmaals wees voorzichtig met de CHOCOLADE!!


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →