Over ons

Wij zijn Stan Legebeke en Daniel van Lohuizen. Wij zijn samen uwdiervoeding.nl gestart, omdat wij denken een betere service te kunnen leveren dan de andere bedrijven die actief zijn binnen onze branche. Wij zijn twee vrienden die samen deze uitdaging aangaan en hopen hierbij een tevreden, en vaste klantenkring op te bouwen. Wij doen ons uiterste best om u de optimale ervaring te geven die u en uw huisdieren verdienen.

                       
    Stan Legebeke                  Daniel van Lohuizen

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het welzijn van uw huisdieren. Hiervoor hebben wij de juiste producten op onze website staan. Wij willen dat uw huisdier zich tot het uiterste kan ontwikkelen, daarom verkopen wij alleen de beste producten.

Dit bedrijf komt voort uit onze ambitie om beter voor uw huisdier te kunnen zorgen dan de andere actieve bedrijven. Onze passie ligt bij huisdieren, omdat deze vaak iemands beste vriend zijn en de eigenaren niet zonder hun allerbeste vriend(in) kunnen. Wij kunnen niet zeggen dat wij net zoveel van uw huisdier houden als dat u zelf doet, maar we kunnen wel met trots zeggen dat wij daar heel erg bij in de buurt komen!
Mocht je nog een product missen, stuur ons dan een e-mail naar onderstaand adres en wij zullen kijken of wij er wat mee kunnen doen.


danielvanlohuizen@uwdiervoeding.nl t.a.v. Daniel van Lohuizen